Manikyr

Ønsker du å prøve en profesjonell manikyr?

Behandlingen starter med at vi fjerner eventuell gammel neglelakk/shellac. Deretter filer vi & former neglene dine.  Det er flere forskjellige former vi kan file neglene dine til både firkantede eller runde. Våre negldesignere kan gi råd om hvem form som vil passe dine negler, noen former kan være vanskelige hvis ikke du har sterke negler fra naturens side.

Negldesigneren vil også fjerne overflødig neglbånd & dytte dem opp, det vil gi gjøre at neglene dine ser lengre ut. Under denne behandlingen er vi nøye med rent utstyr, så du som kunde ikke blir utsatt for smitte.

Ønsker du lakk/shellac?

Da kan du få ensfarget eller fransk. Du kan velge farger negldesigneren anbefaler. Vi har et bredt utvalg av farger og med sesongens farger kan du ha siste mote selv på neglene.

Fransk er den duse hvite avrundede kanten på neglen. Denne klassikeren går aldri av mote & er spesielt lekker med noen krystaller.

Ønsker du dekorerte negler?

Våre negldesignere kan gi deg det lille ekstra, kanskje vil du ha på en liten blomst eller perler? Spør hva din negldesigner anbefaler, de vil imponere deg med sin kreativitet.

Ønsker du naturlig utseende på neglene?

Vi har også lakk som er helt klar, lyserosa eller melkehvit. Her er det bare å velge for å få den ønskede «looken» som passer for deg. Den naturlige finishen kan gjøres med neglelakk eller Shellac.

Har du prøvd Shellac?

Siden Shellac tørker med en gang, er den perfekt for deg som er på farten. Rett etter behandlingen er ferdig, er fargen helt tørr og det er umulig å påføre riper og hakk. Tenk deg hvor befriende det er å slippe den kjedelige tørketiden før man reiser fra klinikken. Shellac anbefales å gjøres med manikyr eller pedikyr.

nn10