Hva er Shellac?

CND Shellac er den originale shellacen med UV3 teknologi.  Det er en hybridlakk, det vil si at den legges som en neglelakk & herdes i en lyslampe så resultatet blir like holdbart som gelenegler. Vi anbefaler shellac på grunn av den krystallklare & blanke glansen som ikke riper seg lett.

Produktet fjernes uten filing på neglen, men løses opp med aceton på klinikken eller hjemme så slitasjen er minimal. Produktet har fått en enorm omtale verden over & er en av våre mest populære behandlinger de siste 5 årene.
Siden Shellac tørker med en gang, er den perfekt for deg som er på farten. Rett etter behandlingen er ferdig, er fargen helt tørr og det er umulig å påføre riper og hakk. Tenk deg hvor befriende det er å slippe den kjedelige tørketiden før man reiser fra klinikken. Shellac anbefales å gjøres med manikyr eller pedikyr